O nama


Allianthe

Moje zanimanje za aromaterapiju i primjenu eteričnih ulja u olakšavanju svakodnevnih tegoba i posljedica različitih “stanja” koja pogađaju naš organizam na svakodnevnoj bazi započelo je 2014. godine nakon što se u našu, inače potpuno zdravu, obitelj “ušuljao” čitav niz srčano-krvožilnih oboljenja, kao posljedica stresnog životnog tempa. Vrlo se brzo pokazalo da konvencionalna medicina treba pratnju i potporu prirodne ljekrane, a kako je kod nas uobičajeno da ljudi samo odmahnu rukom na spomen alternativnih metoda obrazovanje sam potražila s druge strane oceana.

Prije konačne odluke o upisu na prestižni institut za aromaterapijsku edukaciju probala sam niz preparata iz područja aromaterapije, herbalizma i homeopatije i uvijerila se u njihovu učinkovitost. Školovanje sam započela na “Aromahead Institute-school of Essential Oil Studies” koji je međunarodno priznati obrazovni centar posvećen proučavanju terapeutske uporabe eteričnih ulja. Kao takav, institut nudi najvišu razinu aromaterapijske certifikacije dostupan u SAD-u, a studentima omogućuje bavljenje aromaterapijom u praksi, sve do zvanja kliničkog aromaterapeuta.

“Aromahead Institute” akreditacije dobiva od uglednih svjetskih organizacija za obuku i potvrdu kliničke aromaterapije, za što je potrebno ispunit niz strogih kvalifikacija raznih organizacija. To su: Nacionalna udruga holističkih aromaterapeuta NAHA, Savez međunarodnih aromaterapeuta AIA, Međunarodni savez profesionalnih aromaterapeuta IFPA i Međunarodni institut za komplementarnu medicinu IICT sa sjedištima diljem Svijeta – od Londona, SAD-a, Australije, Japana…

U želji da produbim svoje znanje završavam školovanje za Certificiranog aromaterapeuta, a paralelno stječem i zvanje iz herbalizma na Herbal Academy of New England-Intermediate Herbal Course. Svrha cijelog ovog procesa je bila stjecanje i primjena znanja iz biljne ljekarne, iz poštovanja prema toj ljepoti i umjetnosti koja nam je omogućila beskrajnu povezanost kroz mirisne i ljekovite pripravke-od bilja,biljnih cvjetova,sjemenki,korijenja,ulja,latica…Njegujući i poštujući prirodu oko sebe,promoviramo našu povezanost s prirodom,a zauzvrat dobivamo tako mnogo jednostavnih i nepobjedivih kombinacija i sinergija koje blagotvorno djeluju na cijelo naše biće.

Jasminka piše gostujuće postove, novinske članke, daje intervjue s temom zdravlje iz prirode i aromaterapije. Putem radionica i web stranice ,e-maila i FB grupe obrazuje mnoge o sigurnoj primjeni eteričnih ulja. Također radi kao konzultant za prirodno zdravlje blogera, pregled informacija i recepata prije nego što su objavljeni, kao i teleseminare putem YouTube kanala za sve one koje primjenjuju eterična ulja u tretmanima svojih klijenata, kao i pripravke koji sadrže eterična ulja. Autorica je mnogih savjeta o sigurnoj upotrebi eteričnih ulja,zagovornica razotkrivanja mitova o štetnosti i sigurnosti , a brojne postove i recepte naći ćete na FB stranici: AA-allianthe aromaterapija.

Proizvodnja prirodne kozmetike

Od kozmetike se očekuje vrhunska kvaliteta, ali i ekološka te etička prihvatljivost. Naši su proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjama. Moderan način izrade garantira kvalitetu, a zadovoljstvo kupaca najbolji je kompliment našem radu.


Certifikati


20
PROIZVODA
100
ZADOVOLJNIH KUPACA
50
PRIRODNIH SASTOJAKA
379
NARUDŽBI
 • Melem od bokvice mi je jako pomogao. Ruke su mi nježne i bez ikakvih rana.

  Andreja
  Andreja
 • Prvo sam kupila Bronhi balzam koji je bio odlična pomoć za moju kćer.nakon samo 2 dana upotrebe napokon je prospavala cijelu noć u miru…Nakon što sam se uvjerila u djelotvornost ovog balzama odlučila sam se za individualno savjetovanje o svojim kožnim tegobama,pa se pridružio i suprug-i sada smo svi zadovoljni njegom iz biljne apoteke! 🙂 Odlično! Toplo preporučam svima!

  Eva
  Eva
  Majka
 • Petogodišnjem sinu sam mazala Bronhi balzam i kremicu za pod nos i nakon 2-3 dana sam vidjela znatno poboljšanje, radi se o djetetu koje ima kronocni bronhitis i korištenje Bronhi balzama je zamijenilo Flixotide pumpicu koji mu je pedij. propisala. Također sam iznimno zadovoljna Kremom za ruke koja hidratizira suhu kožu. Odlični proizvodi koje i preporućam svima!!

  Evelin
  Evelin
  Majka
 • Prezadovolja sam s Bronhi balzamom moj maleni s pomoću balzama više ne koristi Ventolin 🙂

  Nikolina
  Nikolina
  Majka
 • Koristio sam kremu za njegu stopala. Noge mi nisu više ranjive i manje se znoje. A neugodni mirisi su potpuno nestali.

  Zvonimir
  Zvonimir
 • Koristim kremu zeleni čaj i krastavac već nekoliko mjeseci i oduševljena sam njezinim učinkom. Sitne borice oko očiju su potpuno nestale, a ublažena su i upaljena područja kože lica. Svakako preporučujem ovu kremu za ublažavanje pojave akni osobito jer je krema lagane teksture i brzo se upija, a ne ostavlja mastan trag.

  Sanja
  Sanja